Nieuws

Belangrijke veiligheidsupgrade
voor Croozer duwstang 2016

 

Beste Croozer klant,

in maart zijn de nieuwe Croozer Kid Plus en Croozer Kid aanhanger 2016 met Click & Crooz® bediening op de markt gekomen. De nieuwe Click & Crooz® duwstang klikt bij het insteken vanzelf met een pin vast en hoeft niet meer handmatig met een pin te worden bevestigd, zoals bij de modellen voor 2016.

KidPlusPush-Pin_Schiebebuegel_rund_rgb

Kid Plus 2016

Kid1Push-PinsSchiebebuegel_rund_rgb

Kid 2016

Licht-Schiebebuegel_Einer

duwstang met licht 2016

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De voortdurende bewaking van onze producten wat betreft hun functie en veiligheid heeft bij Croozer de hoogste prioriteit. Om extra veiligheidsredenen vinden we het daarom nodig dat iedere Croozer Kid Plus, Croozer Kid en de duwstang met geïntegreerd licht met Click & Crooz® bediening worden uitgerust met een extra veiligheidsband aan de duwstang.

Voor het geval dat de duwstang bijv. onopgemerkt niet helemaal vastklikt, zorgt deze extra veiligheidsband ervoor dat de duwstand niet van de aanhanger los kan komen.

 

Redenen voor de extra veiligheidsband

Vier gebruikers hebben ons verteld dat de duwstang bij het wandelen op hellingen van de aanhanger los kwam. De aanhanger kon in alle gevallen direct worden gestopt en er zijn geen beschadigingen of verwondingen ontstaan.

 

Wat moet ik als gebruiker nu doen?

Controleer eerst of de duwstang in beide hoogteposities veilig vastklikt. Als dit het geval is, bevestig dan alsnog de bijgevoegde veiligheidsband volgens de instructies aan de duwstang.

Dit duurt slechts enkele seconden en kan heel eenvoudig met de aanhanger worden verbonden. Er is geen gereedschap voor nodig. De veiligheidsband werkt op dezelfde manier als de veiligheidsband aan de koppeling en moet voortaan altijd als aanvullende veiligheidsmaatregel worden gebruikt.

Als je vaststelt dat de duwstang niet in beide hoogtes correct vastklikt, vul dan het onderstaande formulier in. We nemen dan contact met je op en zorgen ervoor dat je een perfect functionerende duwstang inclusief veiligheidsband ontvangt.

We wensen je nog veel veilige en mooie ritten,
Je Croozer Team

Downloads
Bestelformulier veiligheidsband
Gebruiksaanwijzin veligheidsband
Veiligheidsupgrade: Vragen en antwoorden
Waar vind ik het seriennummer in de Croozer Kid Plus of Kid?